(+32) 0475 55 00 73 pw@kicom.be
Selecteer een pagina

About

Ki’ communications is een brand name van KI’ projects

Ki’ communications

Sinds meer dan 15 jaar creëert Ki’ communications (netwerking) events in en om het Facility Management, biedt het een integrale marketingservice en assisteert het bij uw business development en marktverkenning.

\

Eigen organisaties

Hoogkwalitatieve en uitstekend gereputeerde netwerkingevents (Facility Nights, Congressen, Cycling tour..).

\

Events in opdracht van derden

U wenst een event te organiseren naar facility managers, real estate managers, personeel, klanten, etc.., dan organiseert Ki’ communications dat voor u en schakelt daarbij niet alleen zijn jarenlange expertise maar ook zijn uitstekende database in. Dit kan binnen de Benelux maar ook de rest van Europa en het Midden Oosten.

\

Marketing

Ki’ communications tekent uw marketingstrategie uit en implementeert die.

\

Facility Trips

U wenst met klanten, relaties of personeel een stad/regio te bezoeken met een facilitaire inslag. Ki’ communications organiseert dit integraal voor u (voormalige trips gingen naar Rome, Amsterdam, Genève, München, Berlijn, Lissabon, Helsinki, Athene, Bilbao, Dubai, Abu Dhabi,…).

\

Business Development in de Benelux en het Midden Oosten

U wenst uw bedrijf te profileren in een Beneluxland of u kijkt zelfs verder naar staten als bv de Verenigde Arabische Emiraten (Dubai, Abu Dhabi) en Qatar, dan helpt Ki’ communications u op weg door zijn marktkennis en relatienetwerk.