(+32) 0475 55 00 73 pw@kicom.be
Selecteer een pagina

Achtste 'Freestone Facility Cycling Tour'

Overijse / Waver : 15 september 2016

FM-NETWORKING ON BIKE: Wegfietsen - Mountainbike

Freestone Facility Cycling Tour

De Freestone Facility Cycling Tour is een sportieve happening waarbij sportieve prestaties, een goede sfeer en ‘anders’ netwerken mooi in elkaar vervloeien. Het event staat open voor wegfietsers en mountainbikers.

De Freestone Facility Cycling Tour is geen ‘koers’. Het is een sportief event dat openstaat voor de geoefende (60 km) en de occasionele fietser (33 km). Een klein beetje conditie kan echter geen kwaad. Voor de mountainbikers wordt een apart begeleid parcours uitgetekend.

freestonecyclingtour

De fietsers rijden in groep wat betekent dat we steeds samenblijven (aan een rustig tempo) maar dat men zich op de hellingen wel kan ‘tonen’. Boven komen we dan terug samen. Voor diegenen die het tempo écht niet aankunnen is er de bezemwagen. Voor de lange rit splitsen we ons na de koffie (Trappist?) pauze in een snelle en een ‘normale’ groep zodat ook de extra getrainden hun hartje kunnen ophalen.

De Freestone Facility Cycling Tour richt zich op de wereld van Facility Management, aankoop, logistiek en real estate. Ook toeleveranciers en consultants zijn van harte welkom. Het event wil een sportief ontmoetingsforum voor de facilitaire wereld zijn.

De organisatie zorgt voor volgwagens, een technische ploeg, een bezemwagen en uiteraard een fotograaf die uw exploten op de gevoelige plaat zal vastleggen.
Bovendien kunnen we dit jaar opnieuw rekenen op de steun van Cardiologisch Centrum Grens dat een medisch team met cardiologe afvaardigt!