(+32) 0475 55 00 73 pw@kicom.be
Selecteer een pagina

9e Atalian Facility Cycling Tour

Oudenaarde : 19 SEPTEMBER 2024

FM-NETWORKING ON BIKE (individueel of per team)

Atalian Facility Cycling Tour

De Atalian Facility Cycling Tour is een sportieve happening waarbij sportieve prestaties, een goede sfeer en ‘anders’ netwerken mooi in elkaar vervloeien.

De Atalian Facility Cycling Tour is geen ‘koers’. Het is een sportief event dat openstaat voor de geoefende en de occasionele fietser (zie ‘De rit’) . Een beetje basisconditie kan echter geen kwaad want de Vlaamse Ardennen zijn niet vlak. Voor wie fietsen beperkt blijft tot het ‘halen van pistolets op zondagmorgen’ is het aangewezen om elektrisch deel te nemen.

De fietsers rijden in groep wat betekent dat we steeds samenblijven (aan een rustig tempo) maar dat men zich op de hellingen wel kan ‘tonen’. Boven komen we dan terug samen. Voor diegenen die het tempo écht niet aankunnen is er de bezemwagen. Na de koffie (Trappist?) splitsen we ons op in een ‘makkelijker’ en ‘moeilijker tracé’ zodat ook de extra getrainden hun hartje kunnen ophalen.

De Atalian Facility Cycling Tour richt zich op de wereld van Facility Management, aankoop, logistiek en real estate. Ook toeleveranciers en consultants zijn van harte welkom. Het event wil een sportief ontmoetingsforum voor de facilitaire wereld zijn.

De organisatie zorgt voor volgwagens, een technische en paramedische ploeg, een bezemwagen en uiteraard een fotograaf die uw exploten op de gevoelige plaat zal vastleggen.

Voor wie niet van fietsen houdt maar wel van sfeervol netwerken in de buitenlucht is het mogelijk om enkel voor de bbq in te schrijven.
U kan ook per team inschrijven. Zie ‘De rit’.

freestonecyclingtour