(+32) 0475 55 00 73 pw@kicom.be
Selecteer een pagina

Freestone Facility Cycling tour

10 juni 2021 | Kluisbergen (Vlaamse Ardennen)

Praktische info

Datum en locatie

Donderdag 15 september 2016 – Overijse / Waver

Samenkomst in Kamp Kwadraat Terlaenen (Overijse) om 12.30u. De organisatie voorziet koffie, fris en gebak. De nodige fietscalorieën dient u reeds vroeger tot u te nemen.

Adres : Nijvelsebaan 190, 3090 Overijse (parkeren langs de grote baan is toegestaan. Enkel goed opletten voor de 100 meter waar een parkeerverbod geldt)

Activiteiten

Fietsen

Lange rit – 60 kilometer: Deze rit is voor de meer sportieven onder ons. U dient niet speciaal getraind te zijn om dit aan te kunnen maar met een totaal onbestaande conditie zou dit toch kunnen tegenvallen. Het is immers continu ‘op-en-af’! Deze rit kan met de racefiets maar ook met de mountainbike afgelegd worden. Na de koffiepauze splitsen we ons in twee groepen: een normale die aan een ‘normaal’ tempo doorrijdt en een snelle groep voor de getrainde wielertoeristen onder ons. Die bepalen zelf hun tempo. Wie niet kan volgen wordt ‘opgeraapt’ door de normale groep en kan zo de trip verderzetten. Noteer dat er geen specifieke technische wagen voorzien wordt voor deze groep. Bij pech zal u gedepanneerd worden door de begeleidende wagens van de normale groep.

Korte rit – 33 kilometer: Deze rit is niet alleen korter maar er wordt ook iets langzamer gereden. Iedereen in normale gezondheid moet dit aankunnen. Er is een eigen begeleidende wagen voor deze groep en uiteraard fietsende gangmakers.

Elektrische rit: u kan ook deelnemen met een elektrische fiets. Vermeldt dit bij uw inschrijving. U kan dan zelf kiezen of u aansluit bij de korte of de lange rit.

Mountainbiken

Ook de mountainbike rit verloopt onder begeleiding. De juiste afstand(en) worden nog later meegedeeld.

Barbecue

Rond 17 à 17.30 zijn we allemaal terug ‘binnen’ en wacht u een welkomstglas. U kan zich douchen en omkleden in Kamp Kwadraat waarna u er kan aanschuiven aan de barbecue.

Per ploeg?

U kan uiteraard met een volledig team inschrijven! Een leuke incentive voor uw collega’s of klanten? Contacteer hiervoor de organisatie!

Deelnameprijs

 
FM & gelijkwaardig
Toeleverancier
Fietsers met eigen fiets (koers of MTB)
FM & gelijkwaardig: 50€
Toeleverancier: 195€
Fietsers met gehuurde elektrische fiets
FM & gelijkwaardig: 90€
Toeleverancier: 235€
Enkel BBQ
FM & gelijkwaardig: 40€
Toeleverancier: 125€
VIP (°)
FM & gelijkwaardig: 50€
Toeleverancier: 195€
Huurprijzen fietsen en helm
FM & gelijkwaardig: TBC
Toeleverancier: TBC
  • Deze prijzen zijn excl. BTW.
  • Deze prijzen omvatten het hele programma van 12.30u tot het einde rond 21.30u, uiteraard inclusief barbecue met ‘open bar’.
  • (°) wie graag deelneemt aan het event maar om welke reden dan ook niet zelf fietst kan als VIP mee in de begeleidende wagens.

Inschrijven

Uitsluitend via het antwoordformulier op deze website of via pw@kicom.be.

Organisatie en informatie

Ki’ communications, Patrick Wendelen – 0475 / 55 00 73 – pw@kicom.be