(+32) 0475 55 00 73 pw@kicom.be
Selecteer een pagina

9e Atalian Facility Cycling Tour

Oudenaarde : 19 SEPTEMBER 2024

FM-NETWORKING ON BIKE (individueel of per team)

De rit

Conditie?

De Vlaamse Ardennen zijn niet vlak. We hebben niet het zwaarste parcours uitgezocht maar wie zonder enige conditie aan de start verschijnt gaat het moeilijk krijgen. We raden die mensen dan ook aan om deel te nemen met een e-bike.

Startrit : 30 kilometer

We vertrekken in vier groepen kort na elkaar, begeleid door gemachtigde motards. We vragen aan de deelnemers om uw niveau een beetje in te schatten zodat we vermijden dat de afgetrainden in hetzelfde groepje zitten als de mensen die nét de fiets van de zolder hebben gehaald. Het blijft echter in groep – maar even ‘doortrekken op de hellingen hoort er natuurlijk bij voor wie dat wil – en boven elke helling wordt gewacht.
In dit eerste deel zitten de Kortekeer en de Eikenberg (twee bekende ‘bergen’ uit de Ronde van Vlaanderen) en nog een aantal andere, minder bekende hellingen. 30km is niet echt veel maar het zijn pittige kilometers.

De koffiepauze (of Trappist?) is voorzien in Bistro Louise in Louse Marie. Daar komen alle groepen samen en wordt er verbroederd. Snacks zijn voorzien.

Rit na de pauze

Optie A : 15 km waarvan de eerste vijf nog behoorlijk uitdagend zijn maar daarna is het grotendeels vlak en bergaf recht naar de locatie. Voor wie de benen al voelt opstijven bij de koffie is het aangeraden deze rit te nemen. We verdelen ons in twee groepen, een iets snellere en een tragere, wederom begeleid door gemachtigde motards. Elektrische fietsen opladen ter plaatse is NIET mogelijk.
Optie B : 25 km waarvan de eerste tien identiek zijn aan optie A maar we maken een ommetje langs de Kwaremont en de Paterberg. Ook hier splitsen we op in een snelle en tragere groep. De GPS coördinaten worden ook doorgegeven zodat de ‘koereurs’ hun eigen tempo kunnen kiezen

Catering

Voor de fietsers
Een volle maaltijd vlak voor het fietsen is geen goed idee dus we voorzien geen volwaardige lunch. Het is aangeraden een stuk vroeger te eten. Onze partner Solucious voorziet ter plaatse echter wel koolhydraathoudende snacks zoals rijsttaartjes, bananen, cakes, etc. Mastervending voorziet dan weer in warme en koude dranken én een sportdrankje per persoon. Atalian en Priva bieden drinkbidons.
Na aankomst is er de bbq met open bar tot 20.00. Voor de ‘plakkers’ voorzien we dan nog wel een hoekje om tot in de latere uurtjes door te praten.

Voor de niet-fietsers : enkel BBQ!
U houdt niet van fietsen maar wil er wel graag bij zijn. U kan zich inschrijven voor de bbq ’s avonds. Deze inschrijving geeft u ook het recht om al aanwezig te zijn op de koffiestop in Louse Marie, waar u dan wel op eigen kracht naartoe moet. Het adres wordt bezorgd.

Overnachting

De locatie heeft tien volwaardige hotelkamers. Als u wenst te overnachten is dat mogelijk. Vermeld dit bij uw inschrijving in het vakje ‘opmerkingen’.

Technische ondersteuning

We voorzien in totaal 10 gemachtigde motards en twee technische wagens. Bij de fietsers zijn er per groep ook ervaren fietsers die mee begeleiden. Daarnaast rijdt de fotograaf mee en is er ook een medische equipe.

Inschrijven individueel of per team

Individueel : via het inschrijvingsformulier op deze site
In team : U kan uiteraard met een volledig team inschrijven! Een leuke incentive voor uw collega’s of klanten. Contacteer hiervoor de organisatie via pw@kicom.be