(+32) 0475 55 00 73 pw@kicom.be
Selecteer een pagina

40ste Facility Night

Donderdag 10 maart 2022 - Sheraton Airport Hotel Zaventem

Thema ‘Catering’

40ste Facility Night

De Facility Nights werden in 1999 door Ki’ communications opgestart omdat in er in die tijd totaal geen FM-community bestond. De grote spelers kenden mekaar niet, de facilitaire functie was niet duidelijk gedefinieerd, het toenmalige IFMA lag op apegapen en de facilitaire toeleveranciers wisten niet wie ze binnen de bedrijven moesten aanspreken. Een groot niemandsland.... en dus een gat in de markt!

Facility nights

De Facility Nights zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot het grootste facilitaire netwerkingevent in de Benelux. Er werden een paar edities in Nederland en Luxemburg georganiseerd.

De Facility nights hebben niet als doelstelling om u uw vak te leren (daar is ons FM Congres beter voor geschikt) maar het wil een informeel ontmoetingsforum zijn voor iedereen die van ver of nabij met Facility Management te maken heeft.

De doelstellingen zijn tweeërlei : enerzijds willen we de deelnemers confronteren met professionele cases in de hoop dat nieuwe inzichten opgedaan worden of dat de eigen visies getoetst kunnen worden, anderzijds biedt het avondprogramma ruimte tot het ontmoeten van en netwerken met vakgenoten, consultants en leveranciers en dit in een informele, maar kwaliteitsvolle sfeer.

De Facility Nights worden twee maal per jaar georganiseerd, in voor- en najaar, starten steeds in de late namiddag, bieden binnen een gekozen thema een aantal sprekers waarna afgerond wordt met een zittend diner en walking dessert van zeer hoog niveau. Het culinair niveau van de Facility Nights is legendarisch.

De laatste jaren ligt het deelnemersaantal steeds tussen de 350 en 450 man met af en toe een uitschieter. De ratio facilitairen/toeleveranciers is ronduit indrukwekkend en veruit de beste in de Benelux.

Wenst u uw bedrijf te promoten via de facility nights?
contacteer ons