(+32) 0475 55 00 73 pw@kicom.be
Selecteer een pagina

40ste Facility Night

Donderdag 10 maart 2022 - Sheraton Airport Hotel Zaventem

Thema: Catering

Programma

13.30u
Onthaal – Paleis 10 Heyzel, Brussel
Uitgebreide ‘Food Alley’ met tal van delicatessen, hapjes en dranken.
15.00u
Verwelkoming door Patrick Wendelen, KI’ communications
15.15u
Eerste reeks presentaties

  • Nicolas Decloedt – Humus x Hortense : We have a dream..Sustainable fine dining from flower to root.
  • Olivier Minne – Food Alliance : Tendenzen en ontwikkelingen in bedrijfscatering
  • Pieter De Smedt – AZ Zeno : Gault Millau in ziekenhuiscatering
  • TBC
16.30u
Pauze in de Food Alley
17.15u
Tweede reeks presentaties

  • TBC
  • Willy Raemdonck (Barry Callebaut) & Koen Baele (WDP) – The chocolate Box in Lokeren : ‘s Werelds grootste distributiecentrum in chocolade
18.15u
Presentatie topchefs van de dag met toelichting bij het menu
18.30u
Einde presentaties en invitatie tot het diner

Voorgerecht : Nicolas Decloedt (Humus x Hortense), Gault Millau 15/20, Groene Ster Michelin
Hoofdgerecht : Benoit De Witte (Benoit & Bernard De Witte), Gault Millau 16/20, 1 ster Michelin
Dessert : Roger Van Damme (Best Pastry Chef in the World 2017)

21.30u
Open bar in de Food Alley

Catering by ‘White Signature’, supported by Solucious

Wenst u uw bedrijf te promoten via de facility nights?
contacteer ons