(+32) 0475 55 00 73 pw@kicom.be

FM Zorgcongres

27 april 2017 - ALM Berchem (Antwerpen)

Processen versus patiëntenbeleving  -  Taakuitzuivering : slaat de slinger terug?

Facilitair Bezoek AZ ALMA Eeklo
Schrijf je in voor het Facilitair Bezoek aan het AZ Alma in Eeklo op dinsdag 3 oktober 2017.     » INSCHRIJVEN

AZ Alma Bezoek

FM Zorgcongres

Interactief en onafhankelijk!

Het FM Zorgcongres is uniek door zijn uitgesproken interactieve karakter én door het feit dat het een congres is dat door een onafhankelijke partij georganiseerd wordt, maar wel mét de steun van diverse betrokken organisaties. Het onafhankelijke karakter maakt het mogelijk dat alle relevante items, ook de heikele, op de agenda kunnen komen! Er is geen enkele binding met zuilen, federaties of belangengroepen.

logo-zorgcongres

Doelstelling

De deelnemers zoveel mogelijk ervaringen laten ‘meenemen’ door ze een hele namiddag onder te dompelen in een uitermate interactief workshopconcept. De afwisseling tussen workshops en ontspanningsmomenten (lunch, koffiebreaks, diner) leidt tot een doorgedreven interactie tussen de deelnemers waar vele nuttige professionele contacten gelegd worden.

Werkwijze en concept

Gedurende een halve dag krijgen alle deelnemers de kans om aan actieve workshops deel te nemen. De workshopleiders – allen key people in ziekenhuizen of WZC’s – geven een intro van 8 à 10 minuten (een probleemstelling, een benadering, een oplossing,…) gelinkt aan één van de thema’s waarna er in gesprek wordt gegaan met alle deelnemers aan de sessie. Elke sessie duurt 30 minuten en wordt 3 x gegeven. Elke deelnemer kan aan 7 sessies deelnemen. Het is dus geen klassieke informatie-overdracht maar wel een heel interactieve dag met en tussen vakgenoten met zeer veel ervaringsuitwisseling en netwerkingmogelijkheden.

Doelgroep

Verantwoordelijken facilitaire, technische en ondersteunende diensten en alle directiefuncties (behalve strikt medische) binnen ziekenhuizen, woonzorgcentra, psychiatrische instellingen etc … .

Partners

Het congres wordt georganiseerd door Ki’ Communications met de actieve medewerking van HFDV en met de steun van hoofdsponsor ISS en van vele toeleveranciers en consultants.