46ste Facility Night
Dinsdag 26 november 2024 – Château du Lac, GenvalThema: De groeiende rol van de technologie en AI en de impact daarvan op Facility
Management
Facility Night 43 verzet bakens in gastronomie !
Met de Facility Nights bouwen we aan een lange traditie van ‘topcatering’. Deze keer kiezen we voor duurzaamheid, geheel in lijn met de tijdsgeest.
We doen dit niet met de eerste de beste, maar wel met Chef Nicolas Decloedt van Humus x Hortense (Haute Cuisine restaurant – Brussel). Nicolas leerde het vak bij toppers in binnen- en buitenland (Mugaritz, In de Wulf, Bon Bon …). Hij koppelt zijn liefde voor de rijke Belgische culinaire traditie aan duurzame keuzes en maakt van elk bord een esthetische compositie.
Het palmares van Chef Decloedt is indrukwekkend:
- Michelin-ster (2022)
- 15,5 score Gault & Millau (2022)
- Groene Michelin-ster (2021)
- Opgenomen in ‘The 50 Best Vegan Restaurants in the World’ (2020)
- Plaats 7 in ‘The Top 100 Best Vegetables Restaurants’ (2019)
- Beste Groentechef van het jaar (Gault & Millau 2019)
We zijn bijzonder fier dat we deze exclusieve ervaring voor de allereerste keer kunnen bieden op een topevent in Facility Management.
Nicolas Decloedt stelt het menu samen, zal persoonlijk aanwezig zijn op de Facilty Night en zal er samen met chef Ivan Pintens van White Signature het cateringteam aansturen.
(Op eenvoudig verzoek voorzien wij een niet-vegetarisch alternatief bij het hoofdgerecht)
Wenst u uw bedrijf te promoten via de facility nights?
contacteer ons