(+32) 0475 55 00 73 pw@kicom.be
Selecteer een pagina

15de FM Congres

Dinsdag 10 oktober 2023 - Sheraton Airport Hotel Zaventem

Thema: Employee Journey & Employer Branding

FM Congres

Werkwijze en concept : interactief!

Het FM Congres is uniek door zijn uitgesproken interactieve karakter. Geen opeenstapeling van plenaire presentaties maar de nadruk op interactieve workshops.

Gedurende een halve dag krijgen alle deelnemers de kans om aan actieve workshops deel te nemen. De workshopleiders – allen key people uit het facility management en gerelateerde disciplines – geven een intro van 8 à 10 minuten (een probleemstelling, een benadering, een oplossing,…) gelinkt aan één van de thema’s waarna er in gesprek wordt gegaan met alle deelnemers aan de sessie. Elke sessie duurt 30 minuten en wordt 3 x gegeven. Elke deelnemer kan aan 8 sessies deelnemen. Het is dus geen klassieke informatie-overdracht maar wel een heel interactieve dag met en tussen vakgenoten met zeer veel ervaringsuitwisseling en netwerkingmogelijkheden.

Doelstelling

De deelnemers zoveel mogelijk ervaringen laten ‘meenemen’ door ze een hele namiddag onder te dompelen in een uitermate interactief workshopconcept. De afwisseling tussen workshops en ontspanningsmomenten (lunch, koffiebreaks, diner) leidt tot een doorgedreven interactie tussen de deelnemers waar vele nuttige professionele contacten gelegd worden.

Doelgroep

Verantwoordelijken facilitaire, technische en ondersteunende diensten in de private, publieke en zorgsector.) evenals toeleveranciers en gespecialiseerde consultants.

Partners

Het congres wordt georganiseerd door Ki’ Communications met de steun van hoofdsponsor ISS en van vele toeleveranciers en consultants.