(+32) 0475 55 00 73 pw@kicom.be
Selecteer een pagina

14de FM Congres

Donderdag 13 oktober 2022 - Sheraton Airport Hotel Zaventem

Thema: Lessons Learned

Thema

Lessons Learned

We leven nu ruim tweeëneenhalf jaar met de vloek van de Covid-19 pandemie. Al die tijd heeft Facility Management zichzelf voortdurend nieuw uitgevonden.
Het virus, maar ook de wispelturige regelgeving die de overheid ons oplegde, verplichtte de Facility Manager om de haverklap af te wijken van de vertrouwde paden. Elk aspect van Facility Management vereiste een nieuwe, kritische kijk, een open mind en creatieve souplesse om de continuïteit van het werken voor elk lid binnen de organisatie te verzekeren.
Schoonmaak, catering, aankoop en beheer gebruik van kantoormeubelen, IT-infrastructuur, safety en security voor gebouwen en data, maar ook mobiliteit,… zonder bij dat alles de werkplekstrategie en het people management te vergeten! Op alle vlakken moest Facility Management snel en veel nieuwe kennis vergaren om vervolgens snel te schakelen, terwijl er weinig toekomstperspectief was om genomen beslissingen en doorgevoerde veranderingen te toetsen naar hun lange termijn geschiktheid.
Met ‘trial and error’ evolueerden professionals binnen het vakgebied naar het einde van de gezondheidscrisis. Maar ook vandaag liggen er nog heel wat onbeantwoorde vragen op tafel.
Met dit 14de Facility Congres bieden we opnieuw de mogelijkheid heel veel kennis te delen over de geleerde lessen uit de voorbije lastige periode en antwoorden aan te reiken op wat nu voor ons ligt.